Liefdesbrief BONUS

Lieve jij,Vandaag ontvang je de bonus- liefdesbrief van het programma Een jaar lang liefde meteen extra cadeautje voor jou!

  • Het jaarprogramma is voorbij....Dank voor alle lieve reacties!
  • In deze week ontvang je eenextra geleide meditatieover liefdeen nog een liefdesbonus.

Liefde is...een stukje weggeven van jezelf, om te delen met de ander.Jij bent liefde en wij zijn liefde. Als je weet dat je liefde bent en het voelt, kun je het ook delen met de ander.Ooit zij een wijze vrouw tegen mij: Je bent niet op aarde om te halen, maar om te delen. Wij zijn er om liefde te delen met elkaar. We hebben natuurlijk geleerd in dit jaarprogramma dat je eerst voor jezelf moet zorgen voordat je dit voor een ander kunt doen. Daarom bied ik jou iets aan waardoor je goed voor jezelf kunt blijven zorgen.In 2019 organiseer ik meerderedroomretreats.De laatste week van mei ga ik naar Ibiza om een week 'Heel je hart' te organiseren. En gedurende het jaar organiseer ik 1-day retreats in de Droomstudio met meerdere thema's. 27 januari organiseer ik deze met het thema In Balans. Je wordt heerlijk ondergedompeld in o.a. ontspannende yoga- en meditatiesessies & coaching.ALS DEELNEMER VAN EEN JAAR LANG LIEFDE, KRIJG JE 10% KORTING OP EEN RETREAT NAAR KEUZE!Ik wens je een hele liefdevolle bonus-liefdesweek toe!liefs Rosalinda

Geleide meditatie BONUS

Liefde is....

Luister naar de geleide meditatie BONUS. LIEFDE IS...Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Hoe kijk jij terug op dit jaarprogramma? Kun je voor jezelf opschrijven wat je hiervan heb geleerd? Zijn er dingen veranderd, groot of klein?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.IK ZOU HET HEEL LEUK VINDEN OM TE LEZEN WAT JOUW ANTWOORDEN OP DEZE VRAGEN ZIJN/ JOUW PERSOONLIJKE ERVARINGEN ZIJN. LAAT HET MIJ GERUST WETEN:)2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Liefde is....een stukje weggeven van jezelf om te delen met een ander.Corry Jong"