loslaten

Lieve dromers,

Afgelopen zondag zag ik een moeder met twee dochters in korte broeken kastanjes rapen. En even later op het strand kwam ik dezelfde verwarring tegen. Tijdens mijn wandeling zag ik zowel mensen in jas en shawl als bikini op het strand rennen. Terwijl de natuur aan de ene kant aan het loslaten is met mooi gekleurde herfstbladeren en kastanjes, wil de zomer ons juist nog vasthouden. Hoe bijzonder is dat. Nog extra genieten dus van deze nazomerse temperaturen, want voordat we het weten barst de herfst los. De natuur kan niet anders. De natuur laat ons daarin ook heel goed zien wat ook belangrijk is voor ons als ‘natuurwezens’. Net zo goed dat we meebewegen met de cyclus van dag en nacht, kunnen we ook mee bewegen met de seizoenen. En dat betekent dat het voor ons als mens ook belangrijk is om af en toe eens bewust los te laten. Als je loslaat, creëer je namelijk ruimte voor nieuwe energie, nieuwe zaadjes, verfrissende ideeën, nieuwe vruchten. Terwijl als je krampachtig vast blijft houden, dat is daar die ruimte niet. Dan wil je misschien wel andere dingen of dingen op een andere manier doen, maar zolang je je blijft vasthouden aan oude zaken of patronen, dan lukt dat niet. Bovendien kost het ook teveel energie als je je te veel en en te lang vasthoudt en controle houdt. De natuur nodigt ons hiertoe uit. Wat zou jij willen loslaten? Iets wat jou niet meer dient? Iets wat jouw volledige zijn of geluk in de weg zou kunnen staan? Gelukkig zijn er allemaal manieren om je hiervan bewust te worden. En zo bewust je zaadjes te planten voor een nieuw seizoen.
Het begint bij ontspanning en de rust en stilte in jezelf op zoeken. Dat kan je leren in de training Leer Mediteren (waarbij je oa leert hoe je dat in het dagelijks leven/thuis kan toepassen). Of tijdens een heerlijke wekelijkse yogales of een speciale healingsessie. Ook kinderen en tieners vinden het heerlijk om zo te relaxen. Onlangs nog gelezen over de zorgwekkende burnout explosie onder tieners? Ook zij ‘moeten’ nu al zoveel en ook voor hen is het zo belangrijk om af en toe bewust los te laten. Daarom zijn de tieneryogalessen ook steeds populairder aan het worden.
Bij persoonlijke vraagstukken of jouw eigen ontwikkeling kan je je ook laten begeleiden in een spirituele coachingsessie. Maar misschien wil je juist wel een frisse wind door je carriere laten waaien en deze bijzondere ontspanning en verdieping ook aan kinderen leren.Bij de opleiding tot Kindermeditatiedocent leer je hoe je kinderen kan laten relaxen dmv allerlei meditaties, ontspanningstechnieken ea en zo zelf lessen en sessies leert ontwerpen.
Laat oude blaadjes maar los, laat een vernieuwende herfstwind door je leven waaien en laat je inspireren terwijl je stevig geworteld in de aarde blijft staan. Droom je mee?

Namaste,

liefs & droomgroet van Rosalinda!

ZIE HIERONDER DE DROOMAGENDA
p.s en let op de wijziging van de data!


DROOMAGENDA

DROOMSTUDIO:
herfstvakantie: zaterdag 11 tot en met zondag 19 oktober

OPEN MEDITATIEAVONDEN:
vrijdagavond 10 oktober: 20.00-21.00 uur

WORKSHOP LEER MEDITEREN I
innerlijke rust door meditatie:
23 en 30 oktober ; 6 en 13 november
donderdagavonden van 19.30-21.30 uur

WORKSHOP BALANS MET AYURVEDA
7, 14, 21 en 28 januari
woensdagochtenden van 09.30-11.30 uur

Meer info over mediteren:
http://www.droomstudio.com/meditatietrainingen.html

Meer info over ayurveda
http://www.dedroomstudio.nl/ayurvedischelifestyle.html

OPLEIDING DOCENT
 KINDERMEDITATIE
http://www.dedroomstudio.nl/kindermeditatiedocent.html
 er zijn nog enkele plekken vrij!

mail voor data en documenten opleiding:
droomstudio@droomwolkproducties.nl

Kindermeditatie docentWerk je ook graag met kinderen? En zou jij ze innerlijke rust
willen geven? Of al coachend willen helpen? Misschien is de opleiding
Kindermeditatiedocent iets voor jou!Meer weten?
Droomstudio | KindermeditatieIdeale hulp bij slaapproblemenKijk maar eens op:Droomproducten

 

 

*Coaching voor
innerlijke rust en geluk

persoonlijke spiritueel-psychologische begeleiding op maatMeer info:
Droomstudio | Coaching

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven