Persbericht Telegraaf

Hoe word je gelukkiger? Durf te dromen!
Door redactie VROUWRosalinde Weel (45) is naast auteur, yoga- en meditatiedocent ook spiritueel coach. Deze week verschijnt haar nieuwe boek ’Gelukkig zijn moet je durven’, en laat ze zien wat je moet doen om gelukkig te worden.

Wat wil je bereiken met je boek?

“Ik ben geen geluksgoeroe die mensen 24 uur per dag geluk gaat leveren, dat bestaat helemaal niet. Maar ik probeer de lezer inspiratie en handvatten mee te geven voor hoe je gelukkiger kan zijn.”

Vertel eens dan…. Hoe worden we gelukkig(er)?

“Door ons hart te verbinden met ons leven in alle facetten. Mensen denken bij ’geluk’ vaak aan succes en prestaties, maar het heeft te maken met veel meer: werk, gezondheid, liefde, relaties, vriendschappen, eigen ontwikkeling… Als mensen zich niet gelukkig voelen, betekent dat meestal dat het niet in balans is.”

VROUW geeft 15 exemplaren van het boek ’Gelukkig zijn moet je durven’ weg. Doe mee aan de prijsvraag

Wat doen wij fout?

“Mensen leven vaak te veel in hun hoofd in plaats vanuit hun hart. Daarnaast leggen ze de lat voor wat geluk moet zijn te hoog. Het zit ’m, hoe cliché ook, vaak in kleine dingen.”

Wat maakt jou de expert?

“Naast een opleiding bij Deepak Chopra ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik had een goede baan als communicatiemanager bij een cosmeticamerk, maar dacht tijdens een vergadering: wat doe ik hier? Ik werd er niet blij van. Door met yoga en meditatie bezig te zijn, ontdekte ik wat ik, eigenlijk als kind al, wilde: juf en schrijfster worden. Dat ben ik nu.”

Bron : Telegraaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven