Recensie kindermeditatiedocent Anna Paarlberg

Ik heb tijdens de opleiding tot kindermeditatiedocent zoveel dingen geleerd die ik direct kon toepassen in de klas. Van korte kinderyoga-oefeningetjes tussen de lessen door tot het voorlezen van droomverhalen waar ik de kinderen meeneem op reis en ze even mogen ontspannen, plezier beleven, opladen en zoveel meer. Ik merk dat de kinderen daarna weer uitgerust en geconcentreerd aan het werk gaan. De activiteiten hebben een positieve invloed op de sfeer in de klas. Daarnaast ben ik zelf ook enorm gegroeid. Ik schrijf ook droomverhalen. Ik haal daar voor mezelf veel uit en de kinderen in mijn klas vinden dit ook heel leuk. De opleiding tot kindermeditatiedocent is echt een verrijking. Rosalinda laat je heel veel ervaren, vertelt en deelt haar ervaringen. De opleiding vind ik echt een kadootje. De kennis kun je een leven lang toepassen!
Anna Paarlberg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven