Recensie Kindermeditatiedocent Margret Oud

Een mooi artikel in de Happinez over de opleiding voor kindermeditatie docente zorgde er voor dat mijn hart een sprongetje maakte. Een mooie aansluiting op mijn werk als Verliesconsulente voor kinderen en jongeren. Rosalinda werkt vanuit haar hart en dat is ook het pad wat ik volg. In een bijzonder fijne groep ben ik februari de opleiding gestart. Rosalinda stelt ons meteen op ons gemak en neemt ons mee op onze persoonlijke ontdekkingsreis van de kindermeditatie. Aan de hand van kinderyoga, meditaties en praktische tips leren we ons te verplaatsen in de wereld van het kind.De lessen zijn bijzonder inspirerend,;ik word er blij van, mijn creativiteit begint weer te stromen. Rosalinda begeleidt dit allemaal super goed, heeft precies in de gaten waar je tegen aan loopt en zorgt er voor dat je dit aan gaat en je zo nog verder persoonlijk kan ontwikkelen. Het schrijven van meditatie verhalen is geweldig om te doen, en daarbij een mooie les uitwerken is een feestje. Wat erg fijn was dat we een zalige lunch aangeboden kregen echt een kadootje. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt, blijf mijn hart volgen. In september start ik met lesgeven en tevens ga ik de opleiding Yoga4teens volgen om ook hierin les te mogen geven.
Rosalinda bedankt voor je inspiratie en steun”.- Margret Oud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven