Recensie Kindermeditatiedocent Yvonne van der Heide

Mijn eerste ervaring was het artikel in de Happinez, het viel me als eerst op door het logo, als een magneet werd ik daardoor aangetrokken. Na het lezen van het verhaal dacht ik gelijk, dit is het dit wil ik doen. Het struikelblok zou echter het UWV kunnen zijn, die moesten toestemming geven.Dus eerst gebeld met Rosalinda of ik me op kon geven onder voorbehoud van..Tijdens dat eerste telefoongesprek werd ik gelijk al gerustgesteld, geef je maar op, vraag maar aan, ik weet zeker dat het goedkomt. Zo gezegd zo gedaan, toen in februari dus de goedkeuring van het UWV binnenkwam was ik dolblij. Voor de aanvang van de eerste les, was er in mijn persoonlijke relatie nogal wat gebeurd, waardoor ik compleet van slag was. De woorden die Rosalinda sprak waren, laat deze dag maar gebeuren en over je heenkomen. Ik denk dat DAT ook de woorden zijn die over deze opleiding van toepassing zijn.Ik heb het laten gebeuren en over me heen laten komen. Het gevoel van zijn, wie je mag zijn, zonder oordeel of invulling is fantastisch.Je volgt een opleiding voor kindermeditatiedocent maar dat is het niet alleen, je wordt meegenomen in de droomreis en alleen door het te voelen en te ondergaan, wordt je passie werkelijkheid. Het enthousiasme, de warmte, de uitstraling en de natuurlijke kracht van Rosalinda hebben daar zeker aan bijgedragen. Ik vind het een eer om deze passie, kindermeditatiedocent, in de praktijk te mogen uitoefenen. Kinderen dat geven en laten ervaren dat het goed is zoals het is. Dat het er mag zijn zoals het is.
Droom je droom. Met dank aan Rosalinda.
– Yvonne van der Heide

Scroll naar boven