Recensie opleiding kindermeditatiedocent – Eveline

Luisterend naar de regendruppels tegen het raam. En dat te bedenken dat we drie weken geleden met onze bloten benen in de zee liepen. We lagen elke dag te mediteren in korte broek in de stralende, warme zon. Wat was dat een fantastische week. De week waarin we les kregen van Rosalinda om meditaties aan kinderen te kunnen geven zowel in een coach/ therapiepraktijk, op scholen of als meditatielessen voor groepjes kinderen. IK heb het ervaren als een leerzame maar vooral ook plezierige week met een warm gezelschap.

De voorbeelden, de theorie, de duidelijke uitleg, het oefenen in de praktijk hebben gemaakt dat ik veel geleerd heb. Mijn rugzak is gevuld en niet alleen voor mijn eigen bedrijfje maar zeker ook voor mezelf. Deze reis ging voor mij verder dan alleen de geweldige, goed gefundeerde opleiding die Rosalinda met heel veel gevoel, liefde, passie, ervaring en gedegen kennis geeft, waardoor ik het direct in de praktijk kan toepassen. Deze reis is ook een enorm cadeau geweest voor mezelf en mijn eigen ontwikkeling.

Dank je wel Rosalinda

Groet Eveline

(kindercoaching hand aan hand)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven