Recensie opleiding Kindermeditatiedocent

Lieve Roos,

Ik heb een geweldige week gehad op Ibiza, in het prachtige spirituele huis Casa Solara. Het was allemaal zo goed verzorgd, het eten zo heerlijk. Dat je nog aan ons had gedacht om te koken toen we aankwamen, was zo zorgzaam van je. Heel dankbaar ben ik dat ik dit met jou mee heb mogen maken. Het was echt een TOP plek om hier jouw opleiding tot kindermeditatiedocent te kunnen doen.

De opleiding vind ik heel erg inspirerend. Je hebt deze echt heel erg mooi ontwikkeld. Mooie opbouw van de reader, met uitleg van meditatie, technieken etc op basis van Chakra’s. Goede opdracht door zelf een verhaal te moeten schrijven en de les met oefeningen te geven. De leerproces sturende vragen op feedback vond ik goed opgesteld. Ik vond dat je zelf hele professionele feedback hebt gegeven. Voor een ieder heb je in jouw feedback echt de essentie uitgesproken in tops en tips, wat niet altijd even makkelijk is.
De lessen waren heel inspirerend, heel speels, vol ideeën, waarvan ik zin kreeg om ze meteen uit te voeren. Mooi om alle kindermeditaties zelf te ervaren. Wat heb jij toch een creatieve en fantasievolle ideeën. Je maakt van elke meditatie/les een feestje. Je hebt echt zulke leuke dingen bedacht. En niet zomaar een paar ideeën, maar zo’n groot assortiment van ideeën, die wij allemaal mogen gebruiken.
Je prachtige intentie om alle kinderen als sterren te laten stralen vanuit hun hart heb ik elke minuut van de opleiding gevoeld. Met zoveel liefde en gevoel van gelijkheid voor iedereen, dus ook voor alle kinderen.

Ik heb veel respect voor je discipline om de meditaties nog beter te laten vibreren door zelfs op je koffie gebruik te letten. Je liefdevolle, bezielende intrinsieke motivatie om deze opleiding te doceren is in alles te voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven