Logo-Droomstudio-hart-tot

Recensies

Dit is wat klanten vertellen over Rosalinda

Kinderyoga

Inge Hoedjes

(37 jaar, Hensbroek)

“Door mijn kind ben ik zelf ook op yoga gegaan bij Rosalinda. Waarom? Al na de eerste les merkte ik dat mijn dochtertje beter kon slapen. Na meerdere lessen zag ik haar zelf oefeningen doen die ze had geleerd in de Droomstudio. Op school zeiden ze dat ze lekkerder in haar vel zat. En uiteindelijk dacht ik: dat wil ik ook wel!”

Sascha de Jager

(34 jaar, Alkmaar)

“Mijn zoon kan moeilijk uitleggen waarom hij graag naar de kinderyogalessen van Rosalinda gaat. Maar het feit dat hij elke week heeeeel graag wilt, tekeningen voor haar maakt en ons thuis oefeningen leert hoe je kan relaxen, zegt mij genoeg.”

Tieneryoga

Sebastiaan

(16 jaar, Heerhugowaard)

“Bij Rosalinda kan je altijd heerlijk relaxen. Het is lekker dat je even helemaal jezelf kan zijn en hier niks goed hoeft te kunnen. Ik ben na de kinderyoga doorgestroomd naar de tieneryoga. Het is fijn om samen met andere leeftijdsgenoten in een groep te zitten. Ik ben weleens gestopt omdat ik dacht dat ik het niet meer nodig had, maar na een half jaar ben ik weer teruggegaan. Ik miste het écht!”

Volwassenyoga

Anne

(45 jaar, Heerhugowaard)

“Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat.”

Gert-Jan

(39 jaar, Heerhugowaard)

“Wat ik zo waardeer aan de yogalessen is dat ze enerzijds in een vertrouwd ritme worden gegeven, maar anderzijds ook weer afwisselend zijn. Elke keer ga ik, behalve met gevoelens van ontspanning, ook weer met nieuwe inspiratie en inzichten naar huis. De sfeer is bovendien heel fijn. Rosalinda heeft oog én hart voor iedereen en het is duidelijk dat yoga en meditatie haar grote passie zijn, waardoor ze het keer op keer met veel liefde deelt.”

Meditatie

Thea Boom

(42 jaar, Heerhugowaard)

“Het is moeilijk uit te leggen waarom deze meditatietrainingen zoveel voor mij gedaan hebben. Maar het voegt echt iets toe, naast alles wat ik al had geleerd hierover. Het is een krachtige, diepgaande workshop waarbij je niet alleen leert mediteren, maar ook veel leert over jezelf en je leven. Bovendien is Rosalinda een inspirerende leraar, omdat je merkt dat ze authentiek is. Ze vertelt niet uit haar hoofd, maar uit haar hart en weet mij daarom te raken. Ze toont bovendien respect en begrip voor iedereen, waardoor je alles durft te zeggen waar je tegen aan loopt, lastig vindt e.a en daarvoor handige tools krijgt aangereikt.”

Coaching

Simone de Waal

(39 jaar, Alkmaar)

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Priscilla Wessel

(29 jaar, Alkmaar)

“Ik had eigenlijk altijd een ander idee van Ayurveda, totdat ik de training bij Rosalinda deed. Het leek me altijd ingewikkeld en onbereikbaar. Maar Rosalinda laat zien hoe je tools uit de ayurveda heel praktisch in je leven kunt toepassen. Het gaat er in deze workshop niet om dat je je strikt aan bepaalde regels of lifestyle houdt, maar dat je je eigen leven onderzoekt en kijkt hoe je met de gegeven kennis en handvaten meer balans hierin kunt brengen. Ik had deze training nooit willen missen want sommige onderdelen hebben tot grote verandering in mijn leven geleid”

De kindermeditatie docent

Mireille Meissen

(Praktijk de Spiegel)

Een absolute aanrader, de Kindermeditatiedocentenopleiding op Ibiza. De plek is heel bijzonder. De energie heel fijn. De opleiding van hoog niveau. Een goed doordachte manier om kinderen op een speelse manier te leren mediteren. Gegeven door een zeer bekwame, lieve leerkracht.

Anna Paarlberg

Ik heb tijdens de opleiding tot kindermeditatiedocent zoveel dingen geleerd die ik direct kon toepassen in de klas. Van korte kinderyoga-oefeningetjes tussen de lessen door tot het voorlezen van droomverhalen waar ik de kinderen meeneem op reis en ze even mogen ontspannen, plezier beleven, opladen en zoveel meer. Ik merk dat de kinderen daarna weer uitgerust en geconcentreerd aan het werk gaan. De activiteiten hebben een positieve invloed op de sfeer in de klas. Daarnaast ben ik zelf ook enorm gegroeid. Ik schrijf ook droomverhalen. Ik haal daar voor mezelf veel uit en de kinderen in mijn klas vinden dit ook heel leuk. De opleiding tot kindermeditatiedocent is echt een verrijking. Rosalinda laat je heel veel ervaren, vertelt en deelt haar ervaringen. De opleiding vind ik echt een kadootje. De kennis kun je een leven lang toepassen!

Margret Oud

Een mooi artikel in de Happinez over de opleiding voor kindermeditatie docente zorgde er voor dat mijn hart een sprongetje maakte. Een mooie aansluiting op mijn werk als Verliesconsulente voor kinderen en jongeren. Rosalinda werkt vanuit haar hart en dat is ook het pad wat ik volg. In een bijzonder fijne groep ben ik februari de opleiding gestart. Rosalinda stelt ons meteen op ons gemak en neemt ons mee op onze persoonlijke ontdekkingsreis van de kindermeditatie. Aan de hand van kinderyoga, meditaties en praktische tips leren we ons te verplaatsen in de wereld van het kind.De lessen zijn bijzonder inspirerend,;ik word er blij van, mijn creativiteit begint weer te stromen. Rosalinda begeleidt dit allemaal super goed, heeft precies in de gaten waar je tegen aan loopt en zorgt er voor dat je dit aan gaat en je zo nog verder persoonlijk kan ontwikkelen. Het schrijven van meditatie verhalen is geweldig om te doen, en daarbij een mooie les uitwerken is een feestje. Wat erg fijn was dat we een zalige lunch aangeboden kregen echt een kadootje. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt, blijf mijn hart volgen. In september start ik met lesgeven en tevens ga ik de opleiding Yoga4teens volgen om ook hierin les te mogen geven.
Rosalinda bedankt voor je inspiratie en steun”.

Eveline

(kindercoaching hand aan hand)

Luisterend naar de regendruppels tegen het raam. En dat te bedenken dat we drie weken geleden met onze bloten benen in de zee liepen. We lagen elke dag te mediteren in korte broek in de stralende, warme zon. Wat was dat een fantastische week. De week waarin we les kregen van Rosalinda om meditaties aan kinderen te kunnen geven zowel in een coach/ therapiepraktijk, op scholen of als meditatielessen voor groepjes kinderen. IK heb het ervaren als een leerzame maar vooral ook plezierige week met een warm gezelschap.

De voorbeelden, de theorie, de duidelijke uitleg, het oefenen in de praktijk hebben gemaakt dat ik veel geleerd heb. Mijn rugzak is gevuld en niet alleen voor mijn eigen bedrijfje maar zeker ook voor mezelf. Deze reis ging voor mij verder dan alleen de geweldige, goed gefundeerde opleiding die Rosalinda met heel veel gevoel, liefde, passie, ervaring en gedegen kennis geeft, waardoor ik het direct in de praktijk kan toepassen. Deze reis is ook een enorm cadeau geweest voor mezelf en mijn eigen ontwikkeling.

Dank je wel Rosalinda

Yvonne van der Heide

Mijn eerste ervaring was het artikel in de Happinez, het viel me als eerst op door het logo, als een magneet werd ik daardoor aangetrokken. Na het lezen van het verhaal dacht ik gelijk, dit is het dit wil ik doen. Het struikelblok zou echter het UWV kunnen zijn, die moesten toestemming geven.Dus eerst gebeld met Rosalinda of ik me op kon geven onder voorbehoud van..Tijdens dat eerste telefoongesprek werd ik gelijk al gerustgesteld, geef je maar op, vraag maar aan, ik weet zeker dat het goedkomt. Zo gezegd zo gedaan, toen in februari dus de goedkeuring van het UWV binnenkwam was ik dolblij. Voor de aanvang van de eerste les, was er in mijn persoonlijke relatie nogal wat gebeurd, waardoor ik compleet van slag was. De woorden die Rosalinda sprak waren, laat deze dag maar gebeuren en over je heenkomen. Ik denk dat DAT ook de woorden zijn die over deze opleiding van toepassing zijn.Ik heb het laten gebeuren en over me heen laten komen. Het gevoel van zijn, wie je mag zijn, zonder oordeel of invulling is fantastisch.Je volgt een opleiding voor kindermeditatiedocent maar dat is het niet alleen, je wordt meegenomen in de droomreis en alleen door het te voelen en te ondergaan, wordt je passie werkelijkheid. Het enthousiasme, de warmte, de uitstraling en de natuurlijke kracht van Rosalinda hebben daar zeker aan bijgedragen. Ik vind het een eer om deze passie, kindermeditatiedocent, in de praktijk te mogen uitoefenen. Kinderen dat geven en laten ervaren dat het goed is zoals het is. Dat het er mag zijn zoals het is.
Droom je droom. Met dank aan Rosalinda.

Bonnie Woudwijk

Ik heb de opleiding tot kindermeditatie docent gevolgd bij Rosalinda Weel. De 6 daagse opleiding is intensief en ontzettend verrijkend om te volgen. Je leert in zijn algemeenheid allerlei dingen omtrent mediteren. En uiteraard hoe je mediteren al van jongs af aan kunt leren. De vertaling naar het kind! Je kunt je geen betere docent als Rosalinda wensen! De opleiding die zij ontwikkeld heeft ziet er gedegen uit met een mooie map met alle informatie, boeken en cd's met geleide meditatie verhalen, kaartjes met spreuken en niet te vergeten een heerlijke lunch tijdens de lesdagen. Rosalinda kan als geen ander de lesstof zeer aangenaam overbrengen en als cursist leer je niet alleen hoe je kinderen kunt leren mediteren maar wordt je tijdens de lessen regelmatig onderworpen aan de meditaties! Kortom een aanrader!

Annemieke Boone

(oncologie-verpleegkundige, rookstopcoach)

Lieve Roos, je bent een prachtig mens. Je hebt zo’n goede. mooie, oprechte en pure energie.

Ik ben dankbaar dat ik deze lessen bij je heb mogen volgen, en dat ik bij de kinderen die ik ontmoet, die het lastig hebben, iets van jouw ideeën door kan geven zodat zij daardoor meer hun eigen kracht kunnen ontdekken.

Annoniem

Lieve Roos,

Ik heb een geweldige week gehad op Ibiza, in het prachtige spirituele huis Casa Solara. Het was allemaal zo goed verzorgd, het eten zo heerlijk. Dat je nog aan ons had gedacht om te koken toen we aankwamen, was zo zorgzaam van je. Heel dankbaar ben ik dat ik dit met jou mee heb mogen maken. Het was echt een TOP plek om hier jouw opleiding tot kindermeditatiedocent te kunnen doen.

De opleiding vind ik heel erg inspirerend. Je hebt deze echt heel erg mooi ontwikkeld. Mooie opbouw van de reader, met uitleg van meditatie, technieken etc op basis van Chakra’s. Goede opdracht door zelf een verhaal te moeten schrijven en de les met oefeningen te geven. De leerproces sturende vragen op feedback vond ik goed opgesteld. Ik vond dat je zelf hele professionele feedback hebt gegeven. Voor een ieder heb je in jouw feedback echt de essentie uitgesproken in tops en tips, wat niet altijd even makkelijk is.
De lessen waren heel inspirerend, heel speels, vol ideeën, waarvan ik zin kreeg om ze meteen uit te voeren. Mooi om alle kindermeditaties zelf te ervaren. Wat heb jij toch een creatieve en fantasievolle ideeën. Je maakt van elke meditatie/les een feestje. Je hebt echt zulke leuke dingen bedacht. En niet zomaar een paar ideeën, maar zo’n groot assortiment van ideeën, die wij allemaal mogen gebruiken.
Je prachtige intentie om alle kinderen als sterren te laten stralen vanuit hun hart heb ik elke minuut van de opleiding gevoeld. Met zoveel liefde en gevoel van gelijkheid voor iedereen, dus ook voor alle kinderen.

Ik heb veel respect voor je discipline om de meditaties nog beter te laten vibreren door zelfs op je koffie gebruik te letten. Je liefdevolle, bezielende intrinsieke motivatie om deze opleiding te doceren is in alles te voelen.

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles

Scroll naar boven