Rosalinda.6684
Rosalinda.6657
Rosalinda.6544
rosalindaweel_logo_hart-tot-hart_2019_zw
Rosalinda.6490
Rosalinda.6687
jaar-lang-geluk---rosalinda-weel

Rosalinda Weel

libelle-gold
Rosalinda Weel - Droomstudio

Rosalinda Weel, dromer én doener, is moeder van drie opgroeiende kinderen. Na jarenlang zelf trainingen en opleidingen te hebben gevolgd (o.a. bij Deepak Chopra in Amerika), runt ze nu haar eigen Droomstudio waar ze lessen, trainingen en workshops geeft op het gebied van yoga, meditatie, ayurveda en coaching voor groot en klein.

 

Ze heeft zich ook ontwikkeld tot opleider (de beroepsopleidingen De Kindermeditatiedocent en De Meditatiedocent( en intuïtief, spiritueel coach. Rosalinda is naast opleider en leraar, ook auteur van diverse succesvolle boeken. Haar schrijfcarrière begon met de ontspanningsboeken voor kinderen met geleide meditaties en cd’s: Droomwolken, Droomsterren en Droomavonturen. Daarna volgde de Yoga4teens en Klas in Balans. Inmiddels heeft ze ook voor volwassenen meerdere succesvolle titels op haar naam staan: Gelukkig zijn moet je durven, Het antwoord is liefde, Van gebroken naar heel zijn en Een jaar lang geluk Daarbij zijn ook de kaartensets Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde ontwikkeld. Op deze website Droomstudio Online kun je gratis geleide meditaties beluisteren, sommigen behorende bij de boeken, maar je kunt je ook opgeven voor jaarprogramma’s mediteren zoals Een jaar lang liefde.

 

Inmiddels wordt Rosalinda Weel ook regelmatig gevraagd als spreker op festivals (Happinez festival), bij boekhandels en als leider van workshops en themadagen.

 

Het doen van dit werk is voor Rosalinda een droom die uitkomt. Als kind droomde ze er al van om leraar en schrijver te worden. Tijdens haar eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling herontdekte ze haar passie weer en vond zo ook tools om de droom te manifesteren. Met als belangrijkste inspiratiebron en boodschap de kracht van liefde, innerlijke rust, geluk, stilte en ontspanning.

Haar missie is om haar passie en liefde te delen en anderen te inspireren op het pad van hun hart en dromen.

Boeken en kaartensets van Rosalinda Weel