Rosalinda.6684
Droomavontuur boek
Rosalinda.6544
Logo-Rosalinda-auteur-coach
Rosalinda.6490
Rosalinda.6687
zelfdliefde
Logo-Rosalinda-auteur-coach
Rosalinda.6544
Rosalinda.6684
Droomavontuur boek
Rosalinda.6687
zelfdliefde

Misschien ken je mij ook van:

Happinez logo
In-de-media-Rosalinda-Weel3
logoyogakrantbanner-400x50-1
Logo Vriendin - Rosalinda Weel
YogabyHappinez-logo
telegraaf
NHD Logo
2023.Logo-GN-web

Misschien ken je mij ook van:

Oprichter van de Droomstudio is Rosalinda Weel.

Dromer én doener.

Dankbare moeder van drie lieve dochters.

Ze heeft zelf al sinds jong meisje grote passie voor bewustzijn en spiritualiteit en dat resulteerde uiteindelijk in de opleiding bij Deepak Chopra in Amerika waar ze haar diploma Yogadocent, Meditatiedocent en Ayurveda heeft behaald.

Daarnaast volgde ze de afgelopen tientallen jaren allerlei workshops en trainingen op het gebied van o.a. holistisch coaching, yoga, meditatie, mindfullness, persoonlijke ontwikkeling en ze volgt nog steeds opleidingen. Ook de specialismen in het herstel van stress vanuit de polyvagaal theorie, nervus vagus en trauma en stress release horen hierbij.

De vele jaren ervaring in lesgeven op scholen, instituten en haar eigen studio, hebben ook geresulteerd in het delen van haar kennis in de beroepsopleidingen De Kindermeditatiedocent, De Meditatiedocent en de online academie.

Daarnaast is Rosalinda spreker en auteur van diverse boeken en kaartendecks op het gebied van ontspanning en zelfontwikkeling die in alle boekhandels van Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Ontmoeten wij elkaar ook van hart tot hart?

Hart Rosalinda Weel

Live sessies in de Droomstudio:

  • yoga
  • meditatie
  • coaching
  • beroepsopleidingen De Kindermeditatiedocent

 

Hart Rosalinda Weel

Online trainingen bij Droomstudio Online

  • Wil je meer zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkelen?
  • Wil je een jaar lang elke week liefdevolle meditaties ontvangen met een inspiratiebrief in je mailbox?
  • Ontspan je graag met gratis geleide meditaties, ook behorende bij de boeken van Rosalinda?

 

Hart Rosalinda Weel

Kaartendecks en boeken bij Droomshop:

  • kinderboeken met geleide fantasiemeditaties voor ontspanning en slapengaan
  • boeken voor persoonlijke ontwikkeling: Gelukkig zijn moet je durven, Het antwoord is liefde, Van gebroken naar heel zijn.
  • kaartendecks: Gelukkig zijn moet je durven, Het antwoord is liefde en Terugkeer naar Zelfliefde

 

Hart Rosalinda Weel

Meer over Rosalinda

Rosalinda.6155
Hart Rosalinda Weel

Rode draad in het bewustzijnswerk van Rosalinda, is allerlei soorten meditaties voor zowel volwassenen als kinderen. “Via meditaties bereik je je geest, hart en bewustzijn op een ander niveau en kan je een doorbraak ervaren op het gebied van inzichten, energie en persoonlijke ontwikkeling."

Iedereen kan leren mediteren, het is alleen net hoe je het aanreikt. Het is ook verre van zweverig, maar juist heel praktisch. Het levert je behalve diepe ontspanning, ook een frissere geest en daarmee meer concentratie en helderheid op. In uitdagende tijden geeft het je een waardevol anker en in stabiele, voorspoedige tijden meer flow en vreugde.

Bovendien verbindt het je met je ware, diepste zelf en kan je niets anders dan zijn of worden wie je werkelijk bent. Pure liefde en potentie.

Mijn passie en missie is om dit van hart tot hart zoveel mogelijk mensen te laten ervaren ”

Wat zeggen klanten over Rosalinda?

"Door mijn kind ben ik zelf ook op yoga gegaan bij Rosalinda. Waarom? Al na de eerste les merkte ik dat mijn dochtertje beter kon slapen. Na meerdere lessen zag ik haar zelf oefeningen doen die ze had geleerd in de Droomstudio. Op school zeiden ze dat ze lekkerder in haar vel zat. En uiteindelijk dacht ik: dat wil ik ook wel!"

Inge Hoedjes (37 jaar, Hensbroek)
Kinderyoga
 

"Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat."

Anne, (45 jaar, Heerhugowaard)
Volwassenyoga
 

"Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!"

Simone de Waal (39 jaar, Alkmaar)
Coaching
 

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles

Scroll naar boven