Logo-Droomstudio-yoga-medit
Hart Rosalinda Weel

Yoga Volwassenen

De zeven spirituele wetten van yoga

(Hatha yoga)

De basis en inspiratiebron voor de yoga in de Droomstudio is  ‘De zeven spirituele wetten van yoga’.

In deze yogalessen wordt er in zevendelige cycli gewerkt aan de yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama), (innerlijke) kracht, balans, coördinatie, conditie, mindfulness en meditatie. Elke keer weer met een andere invalshoek, thema of oefeningenserie, afhankelijk van de yogawet.

Rosalinda.6066

De zeven spirituele wetten van yoga is een programma dat is ontwikkeld door Deepak Chopra, M.D. en David Simon M.D. uit Amerika, waar Rosalinda Weel ook door hen is opgeleid. Binnen dit programma worden diverse stijlen van yoga verenigd met de zeven oude Indiase wijsheden die opeenvolgend tijdens de yogales aan de orde komen. Deze universele vedische wetten zijn bedoeld voor het versterken van lichaam en geest , het is (harts-) bewustzijnverhogend, om uiteindelijk tot je diepste kern en daarmee tot innerlijke rust, geluk en (zelf-) liefde te komen. Fysiek bewustzijn, ademhalingstechnieken en het spirituele element worden natuurlijk met elkaar vervlochten.

Yogadocent Rosalinda Weel heeft vele internationale opleidingen en workshops gevolgd en laat zich nog steeds bijscholen, waardoor de lessen heel afwisselend zijn en meerdere technieken en stijlen van hart tot hart gedeeld worden. Bovendien heeft ze al meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven.

De yogalessen zijn geschikt voor elk (ervaring-) niveau. Tijdens de yogales kom je in een ontspannen flow terecht waarin yogahoudingen zich natuurlijk opvolgen en het wordt afgesloten met een heerlijke geleide meditatie. In de Droomstudio liggen warme, zachte en professionele materialen klaar om je ontspanning te ondersteunen.

Rosalinda.6074

Anne

(45 jaar, Heerhugowaard)

“Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat.”

Volwassenyoga

In de Droomstudio kunnen volwassenen terecht voor droomyogalessen

 • Hart Rosalinda Weel
  Herstel van stress
 • Hart Rosalinda Weel
  Versterking lichaam en geest
 • Hart Rosalinda Weel
  Vele onstpanningstecnieken

Kinderyoga

In de Droomstudio kunnen Kinderen terecht voor droomyogalessen.

 • Hart Rosalinda Weel
  Ontspannen in een droomwereld
 • Hart Rosalinda Weel
  Speelse kennismaking met yoga, meditatie en mindfulness
 • Hart Rosalinda Weel
  Coördinatie en balans

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles

Scroll naar boven