droomstudio_logo_ymt_2019_zw

Yoga Volwassenen

(Hatha yoga)
De zeven spirituele wetten van yoga

Inspiratiebron voor de volwassenyoga is het yogaprogramma ‘De zeven spirituele wetten van yoga’. In deze yogalessen wordt er in zevendelige cycli gewerkt aan de yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama), kracht, balans, coordinatie, conditie en meditatie. Elke keer weer met een andere invalshoek of oefeningenserie, afhankelijk van de yogawet. De zeven spirituele wetten van yoga is een programma dat is ontwikkeld door Deepak Chopra, M.D. en David Simon M.D. uit Amerika. Binnen dit programma worden diverse stijlen van yoga verenigd met de zeven oude Indiase wijsheden die opeenvolgend tijdens de yogales aan de orde komen.
Deze universele vedische wetten zijn bedoeld voor het versterken van lichaam en geest, om uiteindelijk tot je diepste kern en daarmee tot een grotere levensvervulling te komen. Fysiek bewustzijn, ademhalingstechnieken en het spirituele element worden natuurlijk met elkaar vervlochten.

 

Yogadocent Rosalinda Weel heeft vele opleidingen en workshops gevolgd en laat zich nog steeds bijscholen, waardoor de lessen heel afwisselend zijn en meerdere technieken en stijlen van hart tot hart gedeeld worden. De yogalessen zijn geschikt voor elk (ervaring-) niveau.

Rosalinda.6066
Rosalinda.6074

Anne

(45 jaar, Heerhugowaard)

“Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat.”

Volwassen yoga

De droomstudio werkt met droomkaarten van 7 lessen die je hier kunt bestellen.

  • Versterken van lichaam en geest
  • Fysiek bewustzijn
  • Ademhalingstechnieken

Tiener yoga

In de Droomstudio kunnen tieners terecht voor droomyogalessen.

  • Tieners van 12-17 jaar.
  • Loslaten van spanning
  • Ademhalingstechnieken

Kinderyoga

In de Droomstudio kunnen Kinderen terecht voor droomyogalessen.

  • Ontspannen in een droomwereld
  • Speelse kennismaking met yoga, meditatie en mindfulness
  • Coördinatie en balans

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles