Vooraankondiging ~ Gelukkig zijn moet je durven ~

Haarlem, mei 2015

Gelukkig zijn moet je durven

Rosalinda Weel

Luister naar de diepe verlangens die leven in het hart

gelukkig zijn moet je durvenGelukkig zijn moet je durven geeft je praktische sleutels om te leven vanuit je hart. Niet het zoveelste coachingsboek over hoe je geluk in je leven kunt toelaten, maar een werkboek vol concrete vragen en praktische en inspirerende oefeningen. Om zo eerst te bepalen wat geluk voor jou betekent, en wat het verschil is tussen de wensen in je hoofd en je hart. Dat is de belangrijkste bagage waar je mee op reis kan: op weg naar innerlijk geluk, jouw geluk!

Rosalinda Weel is spiritueel coach, leraar en vedisch master, opgeleid en gecertificeerd door Deepak Chopra in de Verenigde staten. Zij woont en werkt in de kop van Noord-Holland en heeft een ruime ervaring in het helpen van mensen en haar praktische en soms pragmatische aanpak werpt zijn vruchten af.

Ze helpt mensen – en via dit boek de lezer – om naar hun hart te luisteren en belangrijke keuzes te maken. Zo moedigt zij de lezer aan om het heft in eigen handen te nemen en te ontdekken hoe hun droomleven eruitziet.

Gelukkig zijn moet je durven verschijnt in de eerste week van juni. Rosalinda Weel is beschikbaar voor interviews, lezingen en workshops.

Gelukkig zijn moet je durven, Rosalinda Weel, ISBN 978 94 013 0217 3, paperback, 160 blz., € 14,95

———————————————————————————————————————————————————————————————–

Voor recensie-exemplaren, beeldmateriaal of meer informatie kunt u contact opnemen met Marita Dibrani, per e-mail via md@gottmer.nl of 
telefonisch via (023) 541 16 30.

WWW.ALTAMIRA.NL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven