Welkom bij een jaar lang Liefde

Lieve jij,

Wat goed dat jij de stap hebt gezet om jezelf een jaar lang liefde te geven! Alle liefde, rust en innerlijk geluk waarnaar jij verlangt in je leven, begint namelijk bij jezelf. Dus hoe mooi is het dat jij dit een jaar lang gaat doen.

Elke week ontvang jij een inspiratie liefdesbrief die je dichter brengt bij di liefde, rust en innerlijk geluk. De brief bevat behalve inspiratie, ook een geleide meditatie en een persoonlijke opdracht voor die week. Die persoonlijke opdracht kun je noteren in het liefdes droomboekje die je hebt ontvangen of nog gaat ontvangen. De geleide meditatie vind je bij de Droomstudio Online waarvoor je de inloggegevens hebt ontvangen (zo niet, mail ons hierover, dan ontvang je ze alsnog). Het mooie aan het ontvangen van een wekelijkse meditatie is dat het je ook op het pad van meditatie brengt en houdt, omdat je elke week weer wordt genspireerd.

In het programma 'Een jaar lang liefde' komen meerdere thema's voorbij die jou dichter bij de liefde, rust en innerlijk geluk brengen. Het eerste blok begint met 'Opwarmen en Vertragen'. In de versnelling van ons dagelijks leven vind je die liefde, rust en geluk namelijk niet. Om dat diep van binnen te kunnen voelen is vertraging nodig. Denk maar eens aan die geweldige filmkus uit een romantische film; die gaat ook niet snel en vluchtig. De rustige toenadering van de twee gezichten, de lippen die elkaar bijna raken en dan de echte aanraking, passie en chemie! Zo gaat het ook in het echte leven met het voelen van liefde. Deze is alleen in rust te ervaren. In rust kun je ook voelen hoe het cht met je gaat en waarnaar je verlangt in je leven. In rust kun je ook voelen wie je echt bent: liefde. Ja….jij bent liefde! Bij je geboorte was je al een en al liefde, maar door ervaringen en opgebouwde angsten in het leven zijn we er weer verder vandaan geraakt. Het tegenovergestelde van liefde is angst en die angst zorgt voor de verwijdering van ons diepste zelf en dat wat ons echt gelukkig maakt. Het goede nieuws is dat jij die originele liefde die jij bent weer helemaal kunt voelen. En dat je daardoor ook beter kunt voelen voor wat en wie jij liefde voelt. Stap voor stap maken we samen een mooie reis met als eindstation een prachtige plek: liefde, liefde, liefde!

Liefs Rosalinda

'Ik ben liefde'Luister naar de geleidemeditatie 1. 'Ik ben liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Ben jij jezelf bewust dat jijliefde bent? Zie jij jezelf als een liefdevol persoon?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik ben Liefde"