Winkel

 • Testproduct

  0,01 Incl. BTW Bestellen
  Waardering 0 uit 5
  Divers

  Test

 • Regenboogkracht

  16,99 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  35 affirmatiekaarten & instructieboek

  De kleurrijke kaarten van \’Regenboogkracht\’ van Rosalinda Weel bieden kinderen een schat aan krachtige affirmaties. De kaarten van deze kaartenset zijn ingedeeld op kleur (alle kleuren van de regenboog!) en helpen kinderen op speelse wijze hun kwaliteiten, gevoelens en gedachten te omarmen. Bovendien geven de kaarten hun een liefdevol zetje in de rug. In het bijbehorende boekje staan verdiepende vragen en praktische handvatten die kinderen in hun dagelijks leven, thuis en op school, kunnen toepassen. \’Regenboogkracht\’ geeft ieder kind een fijne, visuele manier om zijn of haar gevoelens en gedachten beter te leren kennen.

  Rosalinda Weel is auteur, yoga- en meditatiedocent. Ze is oprichter van de eerste gespecialiseerde beroepsopleiding voor kindermeditatie.

   

  AANBIEDING!

  Extra set met 5 ansichtkaarten cadeau! (zolang de voorraad strekt)

   

   

 • Droomavontuur (aanbieding)

  18,99 Incl. BTW Bestellen Boeken en kaarten

  Tijdelijk bij aankoop Droomavontuur, 1 extra droomboek (Droomwolken, Droomsterren of Droomavonturen) gratis! Geef jouw keuze door via de bestelnotities bij je bestelling!


  Verhalende meditaties voor kinderen

  In ‘Droomavontuur’ neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk. ‘Droomavontuur’ is het perfecte boek voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met verhalende en toegankelijke meditaties.

 • Terugkeer naar zelfliefde intensief coaching pakket

  575,00 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Online academie
 • Terugkeer naar zelfliefde online programma

  97,00 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Online academie
 • Kaartendeck-inspiratiepakket terugkeer naar zelfliefde

  34,95 Incl. BTW Bestellen Online academie
 • Een jaar lang liefde voor jou

  77,00 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Online academie

  Een jaar lang innerlijke rust, geluk en liefde
  Geef jezelf 52 weken rust, geluk en liefde cadeau
  met het programma Een jaar lang liefde voor jou!

  Tijdelijk gratis mét de luxe kaartendeck twv 22, 95!

 • Terugkeer naar zelfliefde kaartenset

  14,99 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  Onvoorwaardelijke liefde begint bij jezelf. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes over zelfliefde. De quotes op de kaarten helpen je onderzoeken wie je werkelijk bent, waar je echt naar verlangt en wat je nog kunt ontwikkelen. Zo werk je toe naar innerlijke rust, geluk en ware liefde in je leven. In het bijgesloten boekje staan instructies over het gebruik van de kaarten en worden de betekenissen van de quotes uitgelegd. Rosalinda Weel is een spiritueel coach en geeft trainingen op het gebied van yoga, meditatie en zelfliefde. Haar inspiratiebron en boodschap is de kracht van innerlijke rust, geluk en liefde. Eerder verschenen haar succesvolle kaartensets Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde.

  Tijdelijk met gratis ansichtkaartenset!!

 • Het antwoord is liefde kaartenset

  14,99 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema ‘Het antwoord is liefde’.

  Het antwoord is liefde
  In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema ‘Het antwoord is liefde’. Trek een kaart en vind een antwoord van liefde op jouw situatie, jouw leven op dat moment. De kaartenset is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rosalinda Weel.

  Kaartenset thema liefde
  Liefde helpt en heelt in alle situaties en op alle momenten. De kaartenset het antwoord is liefde staat geheel in het thema van Liefde. In het bijgesloten boekje staat een instructie over het gebruik van de kaarten en worden de betekenissen van de quotes uitgelegd.

 • Gelukkig zijn moet je durven kaartenset

  14,99 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  52 gelukskaarten en instructieboek
  52 inspirerende sleutels om te leven vanuit je hart.

  Inspirerende kaarten
  In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, met als thema Gelukkig zijn moet je durven. Trek een kaart en vind een motto voor je week, of een meditatieopdracht voor tijdens je yogasessie.

  Bijgesloten boekje
  In een klein bijgesloten boekje worden de betekenissen van de quotes uitgelegd en staat een instructie over het gebruik van de kaarten.
  Bekijk hier het filmpje.

 • Gelukkig zijn moet je durven

  16,99 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  Rosalinda Weel geeft praktische oefeningen en inspirerende sleutels voor het vinden van innerlijk geluk. 185 blz. paperback. Uitgeverij Altamira

  Rosalinda heeft al veel mensen geholpen om in hun kracht te komen staan, naar hun hart te luisteren en belangrijke keuzes te maken. Met dit boek moedigt ze je aan om ook het heft in eigen handen te nemen en te ontdekken hou jouw droomleven eruitziet.

 • Droomavonturen

  19,95 Incl. BTW Bestellen
  Waardering uit 5
  Boeken en kaarten

  In Droomavonturen staan zeven meditatieve kinderverhalen, voor ontspanning of heerlijk fantaserend slapengaan. De verhalen (voor kinderen van de basisschool) beginnen als een gewoon voorleesverhaal, maar op een gegeven moment wordt het kind spelenderwijs uitgenodigd mee te doen. Door de ogen te sluiten en zich te identificeren met de hoofdpersoon van het verhaal, duikt het kind zelf in het avontuur. Elk verhaal heeft een thema en eindigt met een bijzondere uitspraak, een positieve affirmatie. Na ieder verhaal zijn in hetzelfde thema kinderyoga-avonturen beschreven. De oefeningen zijn met duidelijke instructieve illustraties afgedrukt op een spread met een uitklappagina, die je voor je op de grond kunt leggen, zodat je de oefeningen in één keer overziet. Na afloop van elk kinderyoga-avontuur, biedt het boek een droommeditatie voor de eindontspanning. In het boek zitten twee CD\’s met de droomverhalen en kinderyoga-avonturen, begeleid door ontspannende, droomachtige muziek, waardoor kinderen er ook zelfstandig naar kunnen luisteren. Zeven droomavonturen, één voor elke dag in de week.

Scroll naar boven