"Zomerdieet"

Droombrief, 17 juli 2014

Lieve dromers,

Even een zomerupdate uit de Droomstudio! Zoals al bekend gingen de deuren van de Droomstudio nog niet helemaal dicht en genieten we nu vooral van de Droomstudio-outdoor op het strand. Het ruizen van de zee, de open lichte ruimte, de energie van de zonsop- en ondergang bieden dé droomsetting voor een ontspannende yoga- en meditatiesessie. Mocht je niet bij deze sessies zijn, wil ik je van harte aanbevelen om in jouw vakantie- of zomeromgeving een mooie buitenstek te vinden om daar je yoga of meditatie te doen. Het geeft een bijzondere energie. Of zoals een van de yogi’s van de Droomstudio mij smste na een strandsessie: “Het was nog specialer dan ik had gedacht. Ik voel dat ik de hele dag de energie met mij meeneem, heerlijk!”

Nog een week strandyoga en dan pak ik ook mijn koffer om op vakantie te gaan. Een vakantie waarbij ik “op dieet ”  ga…..en wel te weten een social media/internet dieet (denk dus niet dat ik je niet leuk vind, als ik je niet ‘like’ haha). Ook al geniet ik van alle bijzondere voordelen van de groeiende mogelijkheden-namelijk het verbinden en delen met elkaar-neem ik van deze tijd gebruik om in het klein te delen. Alle aandacht voor mijn gezin en volledige rust voor mezelf.

Daarna stap ik weer vol hart en passie in mijn droomagenda waar ontzettend mooie dingen op staan om naar uit te kijken! De wekelijkse yogalessen, nieuwe meditatietrainingen en de kers op de droomtaart: de start van de opleiding Kindermeditatiedocent. De eerste groep is vol en de nieuwe data staan alweer op de agenda.

Ik wens jullie allemaal een prachtige zomer toe, waarbij je heerlijk mag dromen, genieten en je innerlijke rust mag vinden. En misschien neem je de tip om heerlijk in de buitenlucht ontspanningsoefeningen te doen en op internet of socialmedia-dieet te gaan nog met je mee. Om daarna weer helemaal fris het nieuwe seizoen in te gaan!

Namaste

liefs & droomgroet van Rosalinda! 

zie hieronder de droomagenda

DROOMAGENDA STUDIO:

vakantieperiode

*helemaal gesloten van 24 juli tot en met 17 augustus

*van 5 juli tot en met  17 augustus zijn er geen wekelijkse yogalessen maar wel

*van 5 juli tot 24 juli: coachingsessies én….. strandyoga!!!!

STRANDYOGA:

Data en tijden strandyoga:

7, 14, 21 juli: 3 maandagen van 20.30-21.30 uur

9, 16, 23 juli: 3 woensdagen van 07.00-08.00 uur

locatie: verzamelen rondom strandpaviljoen Joep (op het strand ter hoogte de zilte zoen) Bergen aan zee.Je kan je opgeven via droomstudio@droomwolkproducties.nl. Je geeft dan de data door dat je erbij wilt zijn. Via die mail krijg je gelijk meer info over deze strandsessies.

OPEN MEDITATIEAVONDEN:

vrijdagavond 12 september: 20.00-21.00 uur

WORKSHOP LEER MEDITEREN I

innerlijke rust door meditatie: 20 en 27 augustus, 3 en 10 september woensdagochtenden van 09.30-11.30 uur

WORKSHOP LEER MEDITEREN II

18, 25 september en 2 en 9 oktober donderdagavonden van 19.30-21.30 uur Meer info over mediteren:

http://www.droomstudio.com/meditatietrainingen.html

OPLEIDING 

DOCENT KINDERMEDITATIE

mail voor data: droomstudio@droomwolkproducties.nl

http://www.dedroomstudio.nl/kindermeditatiedocent.html

DOCENT YOGA4TEENS:

http://www.droomstudio.com/yoga4teens.html

 

zie ook de website,  http://www.rosalindaweel.nl ,waar ik graag mijn missie, dromen en passie deel met jou. En hoop iedereen op maat een  droompakketje te kunnen bieden voor innerlijke rust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven