Rosalinda.6684
Droomavontuur boek
Rosalinda.6544
Logo-Rosalinda-auteur-coach
Rosalinda.6490
Rosalinda.6687
zelfdliefde

Zou het kunnen zijn...

 

Hoe gaat het met jou? Ik vraag dit, omdat we nu allemaal voor grote uitdagingen staan in het leven. Het virus vraagt van ons allen om aanpassing, met de nodige gevolgen van dien. Mijn mailbox en apps stromen over van vragen over hoe in deze angstige, stressvolle tijd, toch de ontspanning gevonden kan worden. En hoe ik hier zelf mee om ga. Wat mijn gedachten en gevoelens hierover zijn.

 

Nu we minder naar buiten kunnen, worden we gevraagd naar binnen te keren. Toen ik deze week na mijn ochtendmeditatie, mijn ogen op deed, moest ik opeens huilen om alles wat er nu gebeurt. En daarna kwamen de onderstaande woorden tot mij, gevormd in een gedicht. Sinds ik deze heb gedeeld op social media, zijn mijn woorden tot mijn grote verbazing ook viraal gegaan. Het kwam zelfs weer terug in mijn what's apps via gedeelde berichten van mensen die niet wisten dat het mijn woorden waren. En toen wist ik dat mijn woorden resoneren met wat vele mensen nu -bewust of onbewust- voelen. Ik deel ze daarom ook nog met jou. In de hoop dat het ook resoneert met jouw hart en je hier een beetje hoop, liefde, troost en vertrouwen uit kunt halen.

 

Verder wil ik jullie laten weten dat ook al ben ik niet meer aan het lesgeven in mijn fysieke Droomstudio, ik nog wel steeds lesgeef. Juist in deze tijd is het zo belangrijk om ontspanning en bewustzijn te blijven delen. Mijn yogi's krijgen elke week een online yogales en meditatie via een besloten Youtube-kanaal aangeboden, zodat dit door kan blijven gaan... Zo kunnen de lessen evengoed wekelijks worden gevolgd en misschien zelfs vaker per week omdat de filmpjes online blijven.

 

Tevens ben ik nog steeds bereikbaar voor coaching via telefoon of skype. En nu we meer naar binnen mogen keren, is dit misschien ook hét moment voor persoonlijke verdieping en kunnen mijn boeken daarbij helpen. Verkrijgbaar via mijn droomshop.nlbol.com of als luisterboek. Alleen de ontspannende Droomboeken voor kinderen (met meditaties en yoga-oefeningen) zijn exclusief verkrijgbaar via mij, de rest ook via andere kanalen. Laat me maar weten als ik hierbij kan helpen. Oja, er komen ook online kinderyoga/meditatie-lessen aan!

 

De bestaande opleidingen en workshops zijn voorlopig uitgesteld, totdat het weer veilig en verantwoord is om bij elkaar te komen. Tot die tijd houden we van hart tot hart contact met elkaar. Wees lief voor jezelf, wees lief voor elkaar en dankbaar. Voel je vrij om onderstaand gedicht met de jouwen te delen. En laat me weten als ik iets voor je kan betekenen. Laat we elkaar blijven steunen!

Zou het kunnen zijn...

Dat terwijl wij ziek worden,
de aarde kan helen
Dat nu van alles verandert en stopt,
de natuur weer door kan gaan

 

Zou het kunnen zijn...

Dat nu de wereld vertraagt,
de liefde kan versnellen
Dat druk zijn en naar buiten racen en vliegen,
de rust vinden en naar binnenkeren wordt

 

Zou het kunnen zijn....

Dat als we thuis moeten blijven,
we weer kunnen ervaren van wie we houden
Dat nu de maatschappij zo leunt op de zorg,
we beseffen hoe ontzettend belangrijk dat is

 

Zou het kunnen zijn...

Dat de wereld en de luxe om ons heen nu kleiner wordt, zodat we ons eigen grote hart weer kunnen voelen Dat nu we goed voor onszelf en anderen moeten zorgen, Ontdekken dat zelfliefde en naastenliefde noodzakelijk is.

 

Zou het kunnen zijn...

Dat nu we samen strijden tegen hetzelfde,
de eenheid in de verschillen kan worden gevonden
Dat als we elkaar nodig hebben,
herontdekken hoe saamhorigheid voelt

 

Zou het kunnen zijn....

Dat na de chaos en strijd van deze tijd,
een nieuwe wereld wordt geboren
Dat na de angst en onzekerheid,
de liefde en waardering voor elkaar en de aarde terugkeert

 

Zou het kunnen zijn....
Dat het zo moet zijn,
opdat de liefde wederkeert.

Rosalinda Weel

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven